Vyhľadávanie:

Prvá júnová sobota bude patriť železiarom a ich rodinám

Prvá júnová sobota bude patriť železiarom a ich rodinám

Prípravy na podujatie Kde pracuje môj otec, moja mama? Family Safety Day sú v plnom prúde

Prípravy na tohtoročný, v poradí už piaty ročník firemného rodinného podujatia Kde pracuje môj otec, moja mama? Family Safety Day, sú v plnom prúde. Nečudo. Sobota 4. jún 2016, keď sa akcia uskutoční, sa blíži míľovými krokmi a organizátori majú plné ruky práce, aby všetkým železiarom a ich rodinám opäť ponúkli zaujímavý program.

Tak ako aj po minulé roky prípravy zastrešuje útvar Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy U. S. Steel Košice, ku ktorému sa pridali kolegovia z podniku. Spomeňme útvary generálneho manažéra pre inžinierske činnosti, pre podporu výroby, pre bezpečnosť a hygienu a REACH, BSC, dopravárov, správu a údržbu budov, OBAL-SERVIS, Chránenú prevádzku, SBS. Železiari samozrejme nebudú chýbať aj v samotnom programe, či už pri prezentovaní svojej pracovnej činnosti alebo zaujímavých koníčkov. Medzi hutníkov prídu aj partnerské organizácie.

Všetko však dopredu prezrádzať nebudeme. Dôležité informácie súvisiace s podujatím, ako sú termíny a spôsob prihlasovania, doprava do a z areálu USSK, stravovanie, parkovanie i novinky v programe sa dozviete v špeciálnom vydaní Ocele východu, ktoré nájdete na novinových stojanoch už 5. mája 2016. Nateraz vám prezradíme, že vás čaká možnosť prezrieť si prevádzku na výrobu radiátorov alebo absolvovať autobusovú prehliadku podniku. Na svoje si prídu aj deti, ktoré potešia rôzne atrakcie, tvorivé dielne a súťaže.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...