Vyhľadávanie:

Prvá šichta vo fabrike

Prvá šichta vo fabrike

Rómovia
Desať Rómov z košického sídliska Lunik IX nastúpilo po absolvovaní potrebných formalít a školení na svoju prvú zmenu v DZ Energetika minulý týždeň vo štvrtok. Krátko pred nástupom sa stretli s generálnym manažérom pre podporu výroby Vladimírom Jackom a riaditeľom DZ Energetika Ivanom Malešom.

Desať Rómov, obyvateľov košického sídliska Lunik IX., nastúpilo vo štvrtok minulého týždňa, 1. apríla 2004, na svoju prvú šichtu vo fabrike. Ešte predtým, než sa tak stalo, stretli sa spolu s kňazom Jozefom Červeňom, ktorý aktívne participoval na celom projekte, s generálnym manažérom pre podporu výroby Vladimírom Jackom a riaditeľom divízneho závodu Energetika Ivanom Malešom. Práve v tomto závode, konkrétne v prevádzke kotolňa teplárne, totiž budú pracovať. Na základe zmluvy zatiaľ do konca roka. Potom sa uvidí. Záleží iba na nich a na ich výkonoch.

"Potrebujeme každú pracovitú ruku," prihovoril sa čerstvým zamestnancom z radov Rómov, ktorí už absolvovali všetky vstupné formality vrátane školení, riaditeľ DZ Energetika Ivan Maleš a vyslovil presvedčenie, že sa všetci riadne zaradia do pracovného procesu. Generálny manažér pre prvovýrobu Vladimír Jacko zaželal všetkým úspešný štart na novej ceste, veľa úspechov a požiadal ich, aby mali v prevádzke oči otvorené. "Ste nezaťažení rutinou. Ak zbadáte niečo, o čom si budete myslieť, že sa dá robiť lepšie, dajte nám vedieť. Pomôžete sebe i ostatným."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...