Vyhľadávanie:

Prvé body s Duklou

Prvé body s Duklou

Michal Segľa
Náš obranca Michal Segľa je jedným zo štyroch hráčov HC Košice, ktorí sa v sobotu objavia v zápase hviezd. Po stretnutí s Trenčínom si to Segľa boxersky rozdal s Bombicom.

Hokejistom HC Košice prerušil ich sériu siedmich zápasov bez prehry ešte v 42. kole Poprad, ktorý pod Tatrami zdolal náš tím 2:0. Za tento neúspech sa však zverenci trénerov Milana Jančušku a Róberta Spišáka v nedeľňajšom šlágri 43. kola na domácom ľade dokonale rehabilitovali.

Hostili lídra extraligovej tabuľky Duklu Trenčín, nad ktorým po skvelej hre tesne, ale zaslúžene zvíťazili 3:2. Boli to prvé body v súbojoch s týmto súperom v tomto ročníku základnej časti, veď dovtedy Košičania s vojakmi štyrikrát prehrali. Kto neprišiel v nedeľu na ZŠ v Čermeli do hľadiska, môže ľutovať, vlastne ani by sa dnu nedostal, lebo v preplnenej hale už nebolo miesto. Tí, čo mali to šťastie byť pri tom, videli to, čo hokej môže vlastne ponúknuť. Výbornú hru, nasadenie hráčov, góly, dramatický záver i víťazstvo 42 sekúnd pred koncom. Ako prídavok aj pravú nefalšovanú bitku na ľade. Po skončení súboja si to v boxerskom súboji medzi sebou rozdali domáci Segľa a hosťujúci Bombic. Náš hráč súpera nešetril a uštedril mu viac rán, než inkasoval. Dokonca ho vyzliekol aj z dresu.

V extralige sa hrá zajtra 44. kolo, kedy sa Košičania predstavia v Liptovskom Mikuláši, ale na budúci týždeň mali odohrať sériu troch stretnutí po sebe na domácom ľade. Odohrajú však iba dva zápasy, a to v utorok 27. januára so Skalicou a v piatok 30. januára sa doma stretnú s majstrovským Slovanom. Tretí domáci zápas s Nitrou sa neuskutoční v Košiciach, ale odohrajú ho v nedeľu 1. februára po dohode s vedením HKM Humenné na ZŠ v Humennom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...