Vyhľadávanie:

Prvé miesto pre domácich

Prvé miesto pre domácich

U. S. Steel Košice sponzorovala vianoený volejbalový turnaj v Šaci

Volejbal
Zaslúžene víťazstvo na 4. ročníku Vianočného volejbalového turnaja získalo dievčenské družstvo VK Šaca B zo ZŠ Šaca.

Pekným volejbalovým turnajom vo vianočnej atmosfére ukončili žiačky niekoľkých základných škôl vyučovanie pred vianočnými prázdninami.

Vyhlasovateľ a organizátor 4. ročníka Vianočného volejbalového turnaja ZŠ Šaca do turnaja prihlásil hneď dve svoje družstvá. Tri tímy z jednej základnej školy nastúpili aj v dresoch 1. ZŠ Moldava. Zvyšné dve družstvá dopĺňali dievčatá zo ZŠ Považská a ZŠ Sever Trebišov. Jedným zo sponzorov športového podujatia bola spoločnosť U. S. Steel Košice.

S úvodnými slovami povzbudenia a želaním kvalitných športových výkonov sa mladým športovcom prihovoril viceprezident pre Informačné technológie Peter Richardson. A komu sa napokon na turnaji najviac darilo? Na radosť domácich a za burácajúceho pokriku prítomných divákov i samotných športovcov sa po peknom finálovom zápase na prvom mieste umiestnilo domáce družstvo VK Šaca B. Ceny prvým trom víťazným družstvám odovzdal riaditeľ útvaru Vonkajších vzťahov U. S. Steel Košice Ján Bača.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...