Vyhľadávanie:

Prvé zápolenia sa v Steel aréne rozbehnú už o šesť dní

Prvé zápolenia sa v Steel aréne rozbehnú už o šesť dní

XXII. ročník Zimných športových hier U. S. Steel Košice

Hokejovým turnajom o Pohár prezidenta U. S. Steel Košice sa začnú o pár dní v Steel aréne súťažné boje v rámci XXII. ročníka Zimných športových hier zamestnancov spoločnosti. Rovnako ako vlani sa do súťaže prihlásilo 12 družstiev, ktoré organizátori vyžrebovali do dvoch skupín. V A skupine sa stretnú Teplá valcovňa, IT, Energetika, Finishing, Vysoké pece a Prvovýroba. V B skupine si zas  zmerajú sily celky Oceliarne, Doprava, Radiátory a rúry, Vedenie, Podpora výroby a Údržba.  V rámci turnaja sa predstavia aj dva nové tímy, celok Podpory výroby a družstvo Finishingu, v ktorom spojili svoje sily hráči bývalých samostatných družstiev Studenej valcovne a Expedície.

Turnaj sa rozbehne 16. januára o 16.30 hod. stretnutím celkov Údržby a RaR. O 18:00 je na programe slávnostné otvorenie turnaja, hneď potom nastúpia na ľad celky Dopravy a Vedenia. Prvý hrací deň vyvrcholí o 19.45 hod. zápasom družstiev Oceliarne a Podpory výroby. Záverečné zápasy turnaja sú na programe v utorok 13. februára o 17.15 hod. a o 19.00 hod., pričom stretnutie o tretie miesto a finálový zápas, ktorý rozhodne o víťazovi turnaja, sa odohrajú vo štvrtok 15. februára. Zápas o 3. miesto sa začína o 17.15 hod. a finále bude mať úvodné buly o 19.00 hod. V čase od 20:30 do 20:45 sa zároveň uskutoční vyhlásenie výsledkov hokejového turnaja.

Podrobný rozpis a herné časy všetkých zápasov nájdete na intranete, v časti šport alebo aj na internetových stránkach www.usske.sk v sekcii Kalendár podujatí. Príďte aj vy povzbudiť svojich kolegov a priateľov.  Vstup na zápasy je zdarma.

Sprievodné podujatia hokejového turnaja

Súťaže, zábava a pekné výhry aj pre fanúšikov

Pre fanúšikov hokejového turnaja o Pohár prezidenta U. S. Steel Košice, ktorý je súčasťou XXII. ročníka zimných športových hier spoločnosti, pripravili organizátori viacero sprievodných aktivít.

Počas zápasov 6. februára 2018 sa môžu nielen diváci, ale samozrejme aj hokejisti, zapojiť do tipovacej súťaže nazvanej Tipujte finalistu hokejového turnaja.

Stačí vypísať lístok so svojim tipom na finalistu súťaže a vhodiť ho do pripravenej škatule, umiestnenej vo foyer Steel arény. Každý správny tip bude zaradený do žrebovania o 10 zaujímavých cien. Žrebovanie sa uskutoční 15. februára 2018 v prestávke medzi zápasom o 3. miesto a finálovým zápasom.

Záverečné zápasy hokejového turnaja opäť prinesú súboj fan klubov. Najlepší, najhlučnejší a najkreatívnejší fan klub získa pre svoj divízny závod 100 lístkov na zápas 23. februára HC Košice – HC 05 Banská Bystrica.

Rôzne zábavné súťaže budú pripravené aj pre deti. Novinkou v programe bude skvelá šou bubeníkov Tambores.  

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...