Vyhľadávanie:

Prvenstvo obhájil Pasternák

Prvenstvo obhájil Pasternák

Z bowlingového turnaja zamestnancov DZ Zušľachťovne a obalová vetva sa stáva tradícia. V piatok 18. januára 2013 sa na štvordráhe BOWLINGSPOTU Lokomotívy Košice na Čermeľskej ceste konal už 7. ročník tohto podujatia, ktoré zorganizovala ZO OZ KOVO zo spomínaného divízneho závodu. Do bojov o cenné trofeje zasiahlo 70 zamestnancov, členov odborovej organizácie, partnerov a priateľov, ktorí súťažili v kategóriách mužov, žien a trojčlenných družstiev. Medzi ženami dominovala Vlasta Tarášeková (DN 2), na 2. mieste skončila Renáta Lukáčová (2-ST) a 3. miesto obsadila Jolana Múdra (DL 15). U mužov si najlepšie počínal Peter Pasternák (kontižíhareň 2), ktorý suverénnym spôsobom zvíťazil a obhájil svoje vlaňajšie prvenstvo. Na druhej priečke skončil Juraj Hudák (PZL 3) a tretiu priečku si vybojoval Peter Čech (strojná údržba 2-ST a kontižíharne).

Poradie na prvých troch miestach v súťaži družstiev: 1. Peter Pasternák, Zdenko Prusák (obaja kontižíhareň 2) a Štefan Kinlovič ( kontižíhareň 1), 2. Renáta Lukáčová, Vlasta Tarášeková a Maroš Múdry (podpora zušľachťovní), 3. Ladislav Lukács, Štefan Kupec a Peter Čech (všetci SÚ 2-ST a KŽ). Turnaj sa odohral v priaznivej športovej atmosfére a o jeho organizáciu sa postarali Ivana Timková a Richard Matiaščik.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...