Vyhľadávanie:

Prvenstvo pre Oceľ východu

Prvenstvo pre Oceľ východu

Na Táloch vyhodnotili najlepšie firemné noviny na Slovensku

Prvé miesto v súťaži o Cenu najlepších podnikových - firemných novín, vyhlásenú Železiarňami Podbrezová pri príležitosti 60. výročia nepretržitého vydávania prvých podnikových novín na Slovensku - Podbrezovana, získali podnikové noviny spoločnosti U. S. Steel Košice Oceľ východu. Na druhom mieste skončili noviny akciovej spoločnosti Matador Púchov, na treťom akciovej spoločnosti Chemosvit vo Svite.

Odovzdávanie cien sa uskutočnilo v piatok 2. decembra v hoteli Golf na Táloch za účasti personálneho riaditeľa Železiarní Podbrezová Mariána Zimu, členov poroty a ďalších hostí. Firemné noviny hodnotili renomovaní odborníci z katedry žurnalistiky Filozofickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave Andrej Tušer, Jozef Vatrál, Jozef Sand a Samuel Brečka. Súčasťou ocenenia boli aj finančné výhry. Oceľ východu finančnú odmenu za prvenstvo v súťaži venovala Nadácii Železiarní Podbrezová.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...