Vyhľadávanie:

Prvenstvo si vybojovali Bálint s Kovalíkom

Prvenstvo si vybojovali Bálint s Kovalíkom

Na tenisovom turnaji VIP štartovalo až 48 rekreačných športovcov

Na košickom challengerovom turnaji sa v posledný deň už tradične koná aj VIP turnaj mužov v štvorhre, ktorého sa zúčastňujú pozvaní hostia, sponzori, obchodní partneri, ale aj podnikatelia a manažéri. Spoločnosť U. S. Steel Košice reprezentovali vlaňajší víťazi nášho turnaja manažérov v tenise Miroslav Maďar a Juraj Bolf.

Organizátori ich vyžrebovali do ôsmej skupiny, kde po víťazstve nad dvojicami Birnštein - Humaj 6:4 a Szirmay - Pastucha 6:2 postúpili do štvrťfinále. Tam sa im už nedarilo a podľahli páru Brutenič - Mruškovič 3:6. Na košických dvorcoch sa okrem našich predstavili v ďalších skupinách aj ďalšie osobnosti ako poslanec Národnej rady SR Jozef Burian, bronzový medailista z OH v zápasení Jozef Lohyňa, riaditeľ pretekov MMM v Košiciach Branislav Koniar a iní. Do finále sa prebojovala dvojica novinárov Marián Zima a Branislav Lacko, ktorí si zmerali sily s obhajcom vlaňajšieho prvenstva VIP turnaja Tomášom Bálintom, ktorého partnerom pri nízkej sieti bol náš zamestnanec Dušan Kovalík. Výsledkom 6:2 vyhrali Bálint s Kovalíkom a získali cennú trofej.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...