Vyhľadávanie:

PZL3 po záverečných akceptačných testoch

PZL3 po záverečných akceptačných testoch

Posledný test výkonnosti, ktorý podstúpila pozinkovacia linka č. 3 minulý týždeň, potvrdil, že najnovšia investícia U. S. Steel Košice spĺňa všetky preberacie podmienky požadované v zmluve o dodávke zariadenia. Nič už nebráni tomu, aby spoločnosť SMS Demag a U. S. Steel Košice podpísali preberací protokol.

"Bol to už druhý úspešný FAT test (Final Acceptance Test) v tomto roku," informoval vedúci prevádzky zušľachťovne II divízneho závodu Zušľachťovne Peter Bakšay. "Prvý úspešný záverečný 24-hodinový akceptačný test bol 14. a 15. apríla a druhý pred niekoľkými dňami, 18. a 19. augusta. Cieľom testov, ktoré sa uskutočnili za prítomnosti dodávateľa, bolo preukázať stopercentnú výkonnosť linky, teda 100-percentnú produktivitu a 98-percentnú kvalitatívnu výťažnosť. Obidve požiadavky linka splnila, a to rovnako pri výrobe pozinkovaného materiálu (GI) i železo - zinkového materiálu (GA)."

Pozinkovaciu linku č. 3 uviedli do skúšobnej prevádzky v septembri 2007. "Prevzali sme zákazkovú náplň z pozinkovacej linky č. 2 a vyrábame aj skúšobné dodávky na povrchové dielce automobilov, ktoré sme doteraz v U. S. Steel Košice nerobili," uviedol Bakšay. Podľa jeho vyjadrenia projektovanú ročnú kapacitu, 350 tisíc ton ocele, prekročia už v tomto roku. Za sedem mesiacov tunajší operátori už vyrobili 200 000 ton materiálu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...