Vyhľadávanie:

Radiátory KORAD cestujú po Košiciach

Radiátory KORAD cestujú po Košiciach

Električka DMPK vo farbách USSK

U. S. Steel Košice má svoju električku. Aj keď nie doslova. Do firemných farieb iba "obliekla" jedno z vozidiel Dopravného podniku mesta Košice. Reklamná električka, ktorá sa na trati objavila po prvý raz vo štvrtok, 8. februára, upriamuje pozornosť na špičkový produkt košických oceliarov - radiátor KORAD.

"Na trhu s radiátormi je v súčasnosti veľký konkurenčný boj," povedal generálny manažér pre marketing a strategický plán U. S. Steel Košice Július Lang. "Vysoká kvalita produktu a konkurencieschopné ceny sú samozrejmosťou. Výrobcovia preto hľadajú rôzne formy ako osloviť a upútať spotrebiteľov. Využívajú pritom rozličné formy propagácie - veľkoplošné pútače, reklamy v televízii, inzerciu v časopisoch, prezentačné dni, ale i reklamu na dopravných prostriedkoch - autobusoch, električkách, lietadlách. Pracujeme s nimi i my, aj keď reklamu na električke sme využili po prvý raz. Verím, že tento spôsob propagácie posilní dobré meno značky KORAD a prispeje k zvýšeniu predaja radiátorov nielen v okolí Košíc, ale i v ostatných regiónoch Slovenska." Toto predsavzatie našich obchodníkov budú možno v budúcnosti podporovať pohyblivé reklamy aj v ďalších mestách Slovenska.

Autorom výtvarného návrhu košickej reklamnej električky je Vladimír Vavrík z oddelenia obchodnej propagácie U. S. Steel Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...