Vyhľadávanie:

Radiátory z U. S. Steel Košice na veľtrhu RACIOENERGIA

Radiátory z U. S. Steel Košice na veľtrhu RACIOENERGIA

Začiatkom apríla sa v Bratislave uskutočnil jubilejný, 15.ročník medzinárodného veľtrhu energetickej efektívnosti a racionalizácie využitia energie, RACIOENERGIA 2005. Súčasťou tohto podujatia bol i 26. medzinárodný veľtrh stavebníctva CONECO a 9. ročník výstavy CLIMATHERM.

"Svoje produkty na veľtrhu RACIOENERGIA prezentovali vystavovatelia z jedenástich krajín. U. S. Steel Košice vystavovala radiátory KORAD v zaujímavo koncipovanom stánku na ploche 100 metrov štvorcových," informovala obchodná manažérka propagácie Soňa Drončková. "Expozícia výrazne dominovala svojmu okoliu a mala pozitívnu odozvu aj u návštevníkov. Prezentácii našich výrobkov pomohli prospekty a katalógy v rôznych jazykových mutáciách. Záujemcom poskytli informácie tiež manažéri z úseku predaja radiátorov, marketingu, strategického plánovania a technického servisu zákazníkom. Najmä u projektantov ústredného vykurovania sa veľkej pozornosti tešil náš nový grafický projekčný program TechCON, ktorý je v súčasnosti špičkou v tejto oblasti. Softvér im výrazne pomáha pri dimenzovaní teplovodných radiátorov."

S poznatkami z medzinárodného veľtrhu sa podelil i obchodný riaditeľ pre predaj radiátorov Ján Seman. "Informácie z veľtrhu potvrdili negatívny trend vývoja predaja za 1. štvrťrok 2005 ako celoslovenský problém. Sklady preplnené tovarom nakúpeným pred zvýšením cien sa v podmienkach dlhej zimy vyprázdňovali len veľmi pomaly. Celé to komplikovala konkurencia, ktorá si odbytové problémy na domácich trhoch riešila dumpingom v susedných krajinách. V súčasnosti už badať určité náznaky zlepšenia."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...