Vyhľadávanie:

Radka Bártová do Tokia

Radka Bártová do Tokia

Tento rok sa začal pre krasokorčuliarov z klubu Kraso Centrum Košice, ktorý sponzorsky podporuje U. S. Steel Košice, veľmi úspešne. V januári sa konali vo Varšave majstrovstvá Európy v krasokorčuľovaní a tancoch na ľade, kde štartovala aj členka tohto klubu Radka Bártová. Pod vedením trénerky Hanky Töczikovej si v silnej konkurencii počínala na tomto európskom šampionáte veľmi dobre. I keď má iba 17 rokov a preteká v kategórii junioriek, medzi ženami sa v hlavnom mesta Poľska prebojovala do záverečného finále, kde obsadila konečné 23. miesto. Talentovaná Košičanka sa tak kvalifikovala na svetový šampionát v Japonsku.

"Do Tokia, kde sa od 18. marca budú konať tohtoročné majstrovstvá sveta v krasokorčuľovaní a tancoch na ľade, cestujeme v piatok 16. marca," rozhovorila sa trénerka Töcziková a dodala: "Generálkou na svetový šampionát bola pre Radku účasť na európskej univerziáde mládeže v španielskej Jacce, kde v súťaži junioriek skončila na 4. mieste. Okrem nej tam štartoval aj člen nášho Kraso Centra iba 15-ročný Jakub Štróbl, ktorý vo svojej kategórii skončil piaty."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...