Vyhľadávanie:

Reagujeme na zmeny trhu

Reagujeme na zmeny trhu

Slovo prezidenta

Situácia na finančných trhoch komplikuje každodenný život našich zákazníkov, čo sa odráža na nižšom objeme objednávok. Musíme ich chápať a musíme byť prispôsobiví. Prispôsobivosť znamená triezvo a s rozumom pozorne sledovať potreby zákazníkov. Jedným z našich princípov podnikania je riadenie nákladov. V týchto dňoch je to ešte viac dôležité. To znamená, že musíme vynakladanie každej koruny posudzovať nielen z technického hľadiska, ale aj z hľadiska vhodného času, kedy treba určitú investíciu urobiť. Tomu, čo vidíme na trhu, nebudeme prispôsobovať len našu výrobu, ale aj naše náklady vo vzťahu k dodávateľom. Niet dôvodu objednávať služby zvonku vo chvíli, keď niečo vieme urobiť sami, vlastnými silami. Preto sme napríklad obmedzili objemy nadčasovej práce v podniku.

Takéto opatrenia si vyžadujú vynikajúcu komunikáciu vo vnútri firmy, rozdeľovanie existujúcich zdrojov, technických poznatkov a včasných informácií v každej dielni medzi divíznymi závodmi navzájom. Potrebujeme vyhodnotiť situáciu a určiť správny čas nielen v prípade takých veľkých projektov, akým je vysoká pec č 1, ale aj v prípade menších projektov, či dokonca školení jednotlivých zamestnancov. Sú oblasti, kde vieme len vďaka odsunutiu prác alebo služieb na neskorší čas ušetriť značné množstvo peňazí. Naša vynaliezavosť a kreativita pri zvládaní meniacej sa situácie na trhoch bude to, čo nás odlíši od konkurencie. Je to príležitosť pre zamestnancov U. S. Steel Košice aktívne prispieť k zníženiu nákladov, ukázať svoju tvorivosť a talent a čo najlepšie reagovať na meniace sa podmienky vo svete.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...