Vyhľadávanie:

Refrako na veľtrhoch a výstavách

Refrako na veľtrhoch a výstavách

O pätnásť percent plánuje zvýšiť spoločnosť Refrako v tomto roku oproti vlaňajšku podiel dodávok žiaruvzdorných materiálov na zahraničný trh. Potencionálnym obchodným partnerom chce dať o svojich produktoch viac vedieť aj prostredníctvom účasti na rôznych výstavách a veľtrhoch v zahraničí.

"Už začiatkom apríla tohto roku sa naša spoločnosť samostatne predstaví na stavebnom veľtrhu Megra v Slovinsku, v septembri budeme na výstave Ankiros/Annofer, ktorá sa uskutoční v Turecku a v novembri sa chystáme do Ruska," informuje Viera Kisucká z oddelenia Podpora predaja spoločnosti Refrako. "Naším záujmom je uplatniť sa na trhu aj v tejto krajine. Príležitosť na naše lepšie zviditeľnenie sa ponúka výstava Metal Expo, na ktorej sa pravidelne prezentujú firmy podnikajúce v oblasti výroby žiaruvzdorných materiálov, ale i potencionálni zákazníci z odboru oceliarstva a hutníctva vôbec."

Spoločnosť Refrako sa podľa slov Viery Kisuckej predstaví aj na ďalších medzinárodných veľtrhoch a výstavách, a to spoločne s U. S. Steel Košice. "Prezentovať sa chceme na výstave Industria v Maďarsku, v Poľsku, kde rozbiehame nové obchodné aktivity, nebudeme chýbať na poznaňskom veľtrhu, ktorý sa uskutoční uprostred júna tohto roku. A keďže susedná Česká republika predstavuje pre našu spoločnosť veľmi zaujímavé možnosti podnikania, chceme sa ukázať a osloviť potencionálnych zákazníkov aj na Medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Brne, ktorý bude od 20. do 24. septembra."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...