Vyhľadávanie:

Rekordný charitatívny beh

Rekordný charitatívny beh

V stredu 3. mája 2017 odštartovali na Hlavnej ulici v Košiciach jubilejný beh s názvom VSE City Run. Hlavným motívom podujatia bola pomoc. Preteky na 4 km trati ulicami mesta spojili šport s charitou v znamení hesla Vyhráva jeden, pomáha každý. Z predaja štartových čísel, ale aj vďaka ubehnutým kilometrom počas ôsmich hodín na bežiacom páse, bola vygenerovaná suma 6 582 eur pre Úniu nevidiacich a slabozrakých Slovenska. V tomto roku bol počtom bežcov prekonaný účastnícky rekord, keď sa na štart postavilo 2748 pretekárov. Nechýbali medzi nimi významní aktívni košickí športovci z rôznych klubov, ktoré široká športová verejnosť veľmi dobre pozná. Či už basketbalistky a basketbalisti, hokejisti HC, futbalisti, florbalisti, vodní pólisti, atléti i atlétky, volejbalisti, vodní lyžiari, kickboxeri a ďalší.

Medzi nimi nechýbali okrem celej plejády obyvateľov mesta aj významné osobnosti spoločenského života ako primátor Richard Raši, ale aj prezident spoločnosti USSK Scott Buckiso, ktorých sme zastihli spoločne na štarte tohto behu. Z mužov bol najrýchlejší Tibor Sahajda z Obal servisu, zo žien v cieli dominovala Katarína Lamiová.                                          

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...