Vyhľadávanie:

Rekordný Primátorský punč 2016

Rekordný Primátorský punč 2016

Výťažok z predaja charitatívneho primátorského punču, ktorý pri otvorení Košických Vianoc ponúkal spolu s Richardom Rašim aj viceprezident U. S. Steel Košice Miroslav Kiraľvarga, už od roku 1996 pomáha tým, ktorí v živote nemali toľko šťastia a potrebujú našu podporu a pomoc. Vlani bol opäť rekordný, keď dosiahol 28 401, 84 eura.

„Chcem sa veľmi pekne poďakovať všetkým Košičanom a návštevníkom nášho krásneho mesta, ktorí sviatočný čas využili na pomoc iným. Vďaka dobrým ľuďom s veľkým srdcom sa nám podarilo vyzbierať najvyššiu sumu v histórii zbierky. Obdarované organizácie a ich klienti budú mať opäť dôvod na radosť a možnosť v pokoji napĺňať svoje aktivity počas celého roka,“ ďakuje za štedrosť Košičanom a návštevníkom mesta primátor Richard Raši.

Peniaze pomôžu štyrom organizáciám, ktorými sú Klub Forresta Gumpa, Miesto pod Slnkom, Podané ruky a Haliganda. Výťažok z predaja primátorského punču v roku 2016 bude prerozdelený a slávnostne odovzdaný na Novoročnom koncerte mesta Košice 22. januára 2017 vo Veľkej sále Historickej radnice mesta Košice.                  

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...