Vyhľadávanie:

Robert J. Beltz viceprezidentom pre predaj a marketing

Robert J. Beltz viceprezidentom pre predaj a marketing

Robert J. Beltz sa 1. februára 2010 ujal pozície viceprezidenta pre predaj a marketing pre európske prevádzky U. S. Steel Corporation. Vo funkcii vystriedal Petra J. Alvarada, ktorý ukončil svoje pôsobenie v Európe a vrátil sa do Spojených štátov. Jeho nové pracovné zaradenie bude oznámené v blízkej budúcnosti. Beltz (41) bude zodpovedať za všetky obchodné aktivity prevádzok U. S. Steel Europe.

Do spoločnosti USS nastúpil v roku 1990 ako manažér - praktikant pre účtovníctvo a financie. Po dvoch rokoch práce na odbore auditu v roku 1993 prestúpil na obchodný úsek. Počas nasledujúcich štrnástich rokov postupne zastával zodpovednejšie posty, vrátane manažérskych pozícií zameraných na predaj a marketing výrobkov pre automobilový priemysel v Automotive Center U. S. Steel v meste Troy (štát Michigan).

Vo februári 2007 sa Beltz presunul do centrály korporácie v Pittsburghu, kde ho menovali riaditeľom pre stratégiu a analýzu trhu. V tom istom roku sa stal riaditeľom priemyselného marketingu. Od apríla 2008, až do svojho príchodu do Košíc, bol generálnym manažérom pre marketing plochých výrobkov pre Severnú Ameriku.

Beltz je rodákom z Canonsburgu v štáte Pensylvánia. V roku 1990 ukončil štúdium na Univerzite Duquesne v odbore účtovníctvo. Titul MBA získal na Univerzite Michigan - Flint v roku 1997.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...