Vyhľadávanie:

Rodiny športujú už na budúci týždeň

Rodiny športujú už na budúci týždeň

Športovo - zábavný deň železiarov

Ak ste sa rozhodli nechýbať na tohtoročnom zábavno - športovom podujatí Rodiny športujú, môžete sa spolu s najbližšími tešiť na príjemnú prázdninovú sobotu. Na prihlásených čakajú nielen kolektívne a individuálne športové súťaže, ale aj bohatý sprievodný program a nesúťažné športové aktivity. Tímovým duchom a rodinnou atmosférou železiarov ožije Športovo - zábavný areál na Alejovej ulici v Košiciach už na budúci týždeň, 11. augusta.

Návštevníkom otvorí dvere o deviatej hodine ráno, keď sa začína registrácia. Samotný program štartuje o pol hodiny neskôr. Skôr než sa rozpútajú prvé súboje, predstaví sa akrobatka a vzdušná tanečnica Ariadna, ukážky sebaobrany predvedú členovia združenia Shotokan Karate Asociácie a vystúpia tanečníci D.S. Studia Košice.

Súťaže vo futbale, stolnom tenise, zumbe a hode šípkami sa začínajú o desiatej hodine. Organizátori z Vonkajších vzťahov USSK medzi ne zaradili aj slalom na segwayi (dvojkolesový elektrický dopravný prostriedok ovládaný pohybmi tela). Ako sa jazdí na tomto unikátnom vozidle si záujemcovia budú môcť aj nesúťažne vyskúšať. Do kategórie nesúťažných aktivít bude patriť tiež speed badminton a pétanque. "Vyblázniť" sa budú môcť samozrejme aj najmenší, ktorých potešia rôzne zábavné stanovištia a súťaže.

Oplatí sa vojsť do safety stanu. Deti sa tu budú môcť zapojiť do výtvarnej súťaže s tematikou bezpečnosti, ale i rôznych hier. Návštevníci si budú môcť zblízka pozrieť osobné ochranné pracovné prostriedky používané v našej firme, do ktorých budú odeté figuríny, vyskúšať si poskytovanie prvej pomoci a oboznámiť sa so zásadami komunikácie pri vyžiadaní pomoci prostredníctvom telefónnej linky 112 a 155. V exteriéri zasa hasiči zo Závodného hasičského útvaru USSK predvedú ukážky nehorľavosti pohliníkovaného odevu.

Deň okorení úspešný lektor break dance David Tichý, ktorý záujemcov vovedie do tajov tohto tanečného štýlu, pripravený je tiež kurz sebaobrany, dopravná výchova a samozrejme, ako každý rok, nesmie chýbať autogramiáda hokejistov HC Košice.

Bodkou za podujatím, z ktorého si jedna rodina, vyžrebovaná spomedzi tých, ktoré absolvujú minimálne jeden súťažný kolektívny šport, odnesie autochladničku, bude vystúpenie víťaza speváckej súťaže Superstar 2011 Lukáša Adamca.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...