Vyhľadávanie:

Rodiny športujú v auguste

Rodiny športujú v auguste

Neváhajte a prihláste sa už teraz na obľúbené podujatie - môžete vyhrať aj tablet

Športovo - zábavný areál na Alejovej ulici v Košiciach privíta po roku, v sobotu 17. augusta 2013, opäť železiarov a ich najbližších na podujatí Rodiny športujú. Akcia je určená deťom a ich rodičom - zamestnancom U. S. Steel Košice a dcérskych spoločností.

Na čo sa tohto roku môžete tešiť? To nám prezradila organizátorka podujatia Marianna Belušková z Vonkajších vzťahov U. S. Steel Košice. "Podujatie zabaví malých aj veľkých. Súťažné športové disciplíny sú určené pre rodiny s deťmi od päť rokov, menšie sa budú môcť vyšantiť v detskom kútiku. Z množstva atrakcií spomeniem trampolínu, autodróm, dopravnú výchovu na dopravnom ihrisku, chýbať nebude obľúbené maľovanie na tvár a tiež rôzne nenáročné súťaže s cenami. Všetci sa môžu tešiť aj na autogramiádu hokejistov HC Košice. Pokiaľ ide o súťažné disciplíny pre rodiny, tohto roku sú to futbal, stolný tenis, streetball a šípky. Rodiny sa môžu prihlásiť na maximálne jeden kolektívny šport a šípky. Na kolektívne športy sa môžu prihlasovať aj družstvá. Každá rodina, ktorá absolvuje minimálne jeden súťažný, kolektívny šport, bude zaradená do žrebovania o tablet."

Zopár slov o jednotlivých kolektívnych súťažiach: Futbal hrá maximálne päť hráčov, deti vo veku od päť rokov. Stolný tenis maximálne dvaja hráči - dieťa do 15 rokov a rodič alebo dieťa nad 15 rokov a rodič. Streetball maximálne traja hráči plus náhradník, deti od päť rokov. Šípky hrá každý za seba, hodnotení budú hráči do 15 a nad 15 rokov.

Rozpis jednotlivých športov sa účastníci dozvedia priamo na mieste po registrácii. Snahou organizátorov bude zostaviť vekovo rovnocenné tímy. Každý súťažiaci štartuje na vlastnú zodpovednosť. Účastníkom sa odporúča pripoistiť sa na vlastné náklady.

Podujatie sa začína o 9.30 hod., registrácia už o pol hodinu skôr. Počas podujatia bude zabezpečené občerstvenie - minerálka, káva, pre deti zmrzlina a obed. Do súťažných disciplín sa môžete prihlásiť zaslaním prihlášky, ktorú nájdete v dnešnej Oceli východu, na doručovaciu adresu: Vonkajšie vzťahy, Vstupný areál U. S. Steel Košice, heslo Rodiny športujú, faxom na tel. číslo 675 0426, elektronicky zaslaním vyplnenej prihlášky z intranetu alebo na e-mailovú adresu mbeluskova@sk.uss.com.

Uzávierka prihlášok je 8. augusta 2013. Ak sa prihlásite a na podujatí sa nebudete môcť zúčastniť, oznámte to na telefónne číslo 0917 704 182.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...