Vyhľadávanie:

Rodiny športujú

Rodiny športujú

Deň plný zábavy a hier sa uskutoční 11. augusta

V sobotu 11. augusta 2012 sa už po šiesty raz uskutoční športovo - zábavné podujatie Rodiny športujú. O jeho obľúbenosti svedčí aj minuloročná účasť viac ako štyroch stovák ľudí.

Akcia, ktorú pripravujú Vonkajšie vzťahy U. S. Steel Košice, je určená zamestnancom oceliarskej spoločnosti a ich rodinným príslušníkom, ktorí si môžu spoločne zašportovať a prežiť deň plný zábavy a hier v príjemnom prostredí Športovo - zábavného areálu na Alejovej ulici v Košiciach.

Zápoliť sa bude v športových disciplínach určených pre zmiešané družstvá (rodičia súťažia spolu s deťmi vo veku od 5 rokov) a v hode šípkami. Organizátori pripravujú aj jednu športovo - zábavnú disciplínu, ktorá bude prekvapením. Na túto disciplínu sa netreba registrovať vopred a je určená pre všetkých bez rozdielu veku. Pre tých, ktorí sa nezapoja do súťažných športových disciplín, bude k dispozícii speedbedminton, petanque, kurz sebaobrany a autodróm. Pre deti budú pripravené atraktívne súťaže a hry na stanovištiach, za absolvovanie ktorých môžu získať rôzne ceny.

Najmenšie deti sa vyšantia na skákavom hrade, trampolíne, preliezačkách a hojdačkách. K dispozícii bude aj dopravné ihrisko a požičovňa bicyklov. Každá rodina, ktorá absolvuje minimálne jeden súťažný kolektívny šport, bude zaradená do žrebovania o autochladničku.

Prihlásiť sa môžete prostredníctvom intranetu alebo prihlášky uverejnenej v Oceli východu najneskôr do 31. 7. 2012.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...