Vyhľadávanie:

Rokovali odborári U. S. Steel Košice

Rokovali odborári U. S. Steel Košice

Odborári
Delegáti konferencie Rady odborov OZ METALURG U. S. Steel Košice v prestávke rokovania.

V stredu 21. apríla 2004 sa v košickom Jumbo centre uskutočnila konferencia Rady odborov OZ METALURG U. S. Steel Košice. Minulotýždennému snemu predchádzalo dvanásť hodnotiacich konferencií v základných organizáciách U. S. Steel Košice.

Na rokovaní, za prítomnosti 103 delegátov a 33 hostí, sa zúčastnil predseda OZ METALURG Róbert Kulik, prezident U. S. Steel Košice Christopher Navetta, viceprezidenti spoločnosti, generálni manažéri a riaditelia divíznych závodov.

Správu o činnosti Rady odborov za predchádzajúce obdobie predniesol predseda RO OZ METALURG U. S. Steel Košice Mikuláš Duľa. Za vedenie spoločnosti vystúpil prezident firmy Christopher Navetta. Spolu s viceprezidentom pre výrobu Scottom Pape sa vyjadril tiež k niektorým okruhom problémov, ktoré odzneli v prvej časti diskusie.

Rokovanie pokračovalo po prestávke diskusiou už bez prítomnosti hostí. Delegáti vyhodnotili programové ciele Rady odborov za rok 2003, rozpočet Rady odborov za rok 2003, schválili návrh rozpočtu na rok 2004 a návrh na uznesenie. Hovorí sa v ňom tiež, že výsledky kolektívneho vyjednávanía pred podpisom musia ratifikovať výbory základných organizácií OZ METALURG.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...