Vyhľadávanie:

Rovnaký meter pre všetkých

Rovnaký meter pre všetkých

Aj dodávatelia musia rešpektovať pravidlá bezpečnej práce

Rovnaký meter pre všetkých, svojich zamestnancov, zamestnancov dcérskych spoločností i dodávateľských firiem má spoločnosť U. S. Steel Košice v oblasti dodržiavania pravidiel a zásad bezpečnej práce. Len tak sa nám podarí splniť náš cieľ - dosiahnuť nulovú úrazovosť.

Spoločnosť U. S. Steel Košice umožňuje svojim dodávateľom prístup k dokumentácii bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci na internetovej stránke www.usske.sk, ponúka tiež rôzne školenia a každý mesiac organizuje mítingy BOZP s dodávateľmi, na ktorých o zmenách a dôležitosti zásad bezpečnej práce informujú profesionáli z oddelenia Bezpečnosti práce.

Aj napriek zintenzívnenej komunikácii však stále dochádza k porušovaniam pravidiel a zásad bezpečnej práce. Preto naša spoločnosť začala vo väčšej miere využívať zmluvne dohodnuté sankcie, a to hlavne v prípadoch, keď išlo o porušenie Kardinálnych pravidiel alebo pri pozitívnych dychových skúškach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...