Vyhľadávanie:

Rozprávkový deň detí už túto nedeľu

Rozprávkový deň detí už túto nedeľu

Rozmýšľate čím potešiť vaše deti pri príležitosti ich sviatku? Zoberte ich v nedeľu, 30. mája, do košickej zoologickej záhrady. O 15.hodine sa tu začína veľký zábavný program, ktorý pripravila spoločnosť U. S. Steel Košice. Tohto roku sa bude niesť v rozprávkovej atmosfére. Malých potešia Deduško Večerníček, Maťko a Kubko, Traja chrobáci, Snehulienka i Pat a Mat. V miestnom amfiteátri to roztočia Miro Jaroš, Denis Lacho s kapelou a tanečná skupina D. S. Studio. Chýbať nebude autogramiáda hokejistov HC Košice Petra Bartoša, Radeka Deyla, Richarda Jenčíka, Júliusa Hudáčka a Petra Slimáka.

Dve a pol hodiny programu sľubujú aktívnu zábavu. Deti sa budú môcť zapojiť do rozprávkového testu a deviati vyžrebovaní dostanú aj pekný darček. Čakajú ich aj ďalšie zábavné súťaže, ktorými ich budú sprevádzať obľúbené rozprávkové postavičky. Vyšantiť sa budú môcť aj na skákacom hrade a šmykľavke, pripravené bude aj vlasové štúdio, chýbať nebude obľúbené maľovanie na tvár, ale i detský jarmok.

Hostiteľom podujatia je prezident U. S. Steel Košice George F. Babcoke, ktorý odovzdá aj cenu víťazovi výtvarnej súťaže.

Ak sa rozhodnete vybrať do ZOO hromadnou dopravou, v čase od 12.00 do 19.00 hod. bude z horného na dolné parkovisko premávať kyvadlová doprava. Na mieste bude zriadená dočasná autobusová zastávka MHD. Predpredaj lístkov na podujatie v MIC Dargov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...