Vyhľadávanie:

Ručnú prácu nahradili automatom

Ručnú prácu nahradili automatom

V prevádzke Radiátory ukončili rekonštrukciu a modernizáciu zváracích liniek

Radiátory z vlastnej produkcie vyváža U. S. Steel Košice do šestnástich krajín sveta. I to hovorí o ich konkurenčnej schopnosti. Rastúci záujem zasa dokresľujú rekordy v množstve dosiahnutej výroby i predaji. Vlaňajšok bol pre prevádzku aj obchodníkov už tretím rekordným rokom v poradí. Naše vykurovacie telesá sa môžu pochváliť i cenou Slovak Gold, ktorú získali v roku 2002. Trhu ponúkajú radiátory všetkých typov a dĺžok bežných na európskom trhu. Okrem toho dokážu reagovať aj na špeciálne požiadavky zákazníkov. Nezriedka sú to požiadavky na radiátory s hladkou čelnou stenou či stredovým napojením.

Prevádzka nabrala druhý dych po vstupe U. S. Steel do železiarní. V uplynulých takmer piatich rokoch realizovali viacero in-vestičných projektov a rôznych opráv menšieho i väčšieho rozsahu, ktoré zvýšili technologickú úroveň výroby, zlepšili pracovné prostredie zamestnancov, najmä pokiaľ ide o možné riziko úrazov a prispeli k zníženiu nákladov a zvýšeniu zisku spoločnosti. Ide napríklad o rekonštrukciu a modernizáciu mnohobodovej zváračky na zváracej linke č. 2, nákup zariadenia na priváranie pásnice, či rekonštrukciu a modernizáciu farbiacej linky Eisenmann. V uplynulých dňoch ukončili rekonštrukciu a modernizáciu tlakových vaní a zabudovali nový stroj na automatické priváranie garnitúr.

"Rekonštrukcia umožňuje zvýšiť výrobu radiátorov typu ventil kompakt, ktorý je u zákazníkov stále populárnejší. Súčasne zvyšuje bezpečnosť pri práci a zlepšuje pracovné podmienky," informoval Tibor Kovács, výrobno-technický námestník riaditeľa divízneho závodu Hutnícka druhovýroba.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...