Vyhľadávanie:

S Karpatskou nadáciou o firemnej zodpovednosti

S Karpatskou nadáciou o firemnej zodpovednosti

Spoločensky zodpovedné podnikanie na východnom Slovensku. Skutočnosť alebo mýtus? Téma, nad ktorou sa minulý týždeň v utorok, 21. septembra 2010, zamýšľali v Košiciach podnikatelia, zástupcovia firiem, predstavitelia mimovládnych organizácií, miestnych samospráv i lokálnych médií. Na pracovnom posedení, ktoré pripravila Karpatská nadácia v rámci projektu Spoločne a zodpovedne, financovaného z Nórskeho finančného mechanizmu a štátneho rozpočtu SR, diskutovali navzájom nielen o výhodách, možnostiach a príležitostiach, ktoré koncept spoločensky zodpovedného podnikania prináša, ale aj o tom, prečo a ako je potrebné o ňom hovoriť verejne.

So svojimi poznatkami a skúsenosťami z jeho uplatňovania v praxi sa prostredníctvom panelovej diskusie podelili viacerí hostia. Vrátane Ľubomíry Šoltésovej, manažérky pre vzťahy s médiami U. S. Steel Košice, ktorá plénu priblížila jednotlivé aspekty firemnej zodpovednosti charakterizujúce košickú oceliareň. Zvláštnu pozornosť venovali účastníci podujatia skupinovým diskusiám, v ktorých rozoberali problematiku a úskalia komunikovania o zodpovednom podnikaní prostredníctvom médií, firemnej zodpovednosti v čase krízy i jej budúcnosti na východnom Slovensku.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...