Vyhľadávanie:

S kráľom strelcov získali bronz

S kráľom strelcov získali bronz

Po halovom futbalovom turnaji, ktorý v hale Cassosport organizovala v decembri firma Gerust, sa v predposledný deň uplynulého roka 30. decembra konal v hádzanárskej hale vo Všešportovom areáli ďalší turnaj.

Vojaci z VLA Košice tam zorganizovali už 34. ročník Silvestrovského turnaja v minifutbale, na ktorom štartovalo v dvoch skupinách osem mužstiev. Medzi nimi nechýbal ani tím futbalistov z U. S. Steel Košice, ktorý si v silnej konkurencii počínal výborne. Naši vyhrali skupinu, keď po dvoch víťazstvách a jednej remíze s vysoko aktívnym skóre 8:1 nenašli premožiteľa. V semifinále sa stretli s neskorším víťazom turnaja, Technickou univerzitou Košice, s ktorou po mnohých premárnených gólových príležitostiach len remizovali 1:1 a tak sa o postupe do finále rozhodovalo zo značky pokutového kopu. Naši v jednom prípade neuspeli a museli hrať iba o tretiu priečku.

V zápase o bronz sa stretli s mužstvom Steel Trans Ličartovce, ktoré deklasovali vysoko 5:1. O tento úspech nášho železiarenského halového futbalu sa pod vedením trénera Pavla Sadovského pričinili brankári Ivan Ľapin, Miroslav Švec a hráči Milan Polča, Peter Horský, Vladimír Duhaň, Juraj Mondík, Pavol Jokeľ a Igor Guliš, ktorý sa s piatimi gólmi stal najlepším strelcom turnaja.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...