Vyhľadávanie:

S Tangom o majstra

S Tangom o majstra

V máji znovu plánujeme odštartovať futbalové majstrovstvá U. S. Steel Košice

Podobne ako sa hokejový šampionát konal v rámci našej zimnej olympiády, tak isto aj futbalové majstrovstvá U. S. Steel Košice sa budú konať v rámci XV. ročníka letnej olympiády. Bude to o niečo skôr než sa v septembri koná olympiáda, a to už tradične v mesiacoch máj - jún. Futbalové majstrovstvá sa teda začnú 9. mája, na trávniku atletického štadióna TU Košice na Solovjevovej ulici, kde sa uskutoční slávnostný výkop prvého stretnutia v niektorej zo skupín.

Ich zloženie bude známe až po prihlásení sa mužstiev do termínu 30. apríla 2005 a po vyžrebovaní dňa 2. mája o 13.00 h. v Šaci blok č. 4/II. poschodie č. dverí 212. Prihlášky posielajte e-mailom na adresu: jmargita@sk.uss.com, resp. telefonicky 3 - 1549 alebo faxom 3 - 0181. Zápasy v skupinách by sa hrali v dňoch 9., 11., 13., 16., 18., 20., 23., 25. mája a 6., 8. júna.

Štvrťfinálové a semifinálové stretnutia by sa odohrali v júni. Keďže je v tomto roku náš futbalový šampionát po prvý raz olympijský, môžu sa okrem mužstiev z divíznych závodov a vedenia spoločnosti U. S. Steel Košice prihlásiť aj mužstvá z dcérskych spoločností. Za jednotlivé tímy môžu nastúpiť hráči bez vekového a výkonnostného obmedzenia. Musia však byť kmeňovými zamestnancami spoločnosti a uvedení na súpiske. Na nej môže mať každé mužstvo maximálne 20 hráčov, v jednom zápase však nastúpi len 16 hráčov a brankár.

Hrá sa 2 x 30 minút, po zápase v skupinách sa kope 5 pokutových kopov. Vo štvrťfinálových a semifinálových zápasoch sa po nerozhodnom výsledku nepredlžuje, ale strieľajú sa pokutové kopy v sérii do 5. Keď sa ani vtedy nerozhodne o víťazovi, pokračuje sa ďalej po jednom kope až do rozhodnutia. Víťazstvo v zápase sa hodnotí 3 bodmi, nerozhodný výsledok po 1 bode a o umiestnení v tabuľke rozhoduje: a) vyšší počet bodov, b) vzájomný zápas, c) vyšší rozdiel gólov, d) vyšší počet strelených gólov. Titul vlaňajšieho majstra budú obhajovať futbalisti z Teplej valcovne.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...