Vyhľadávanie:

S Tiraspolom dvakrát doma

S Tiraspolom dvakrát doma

Hádzanári 1. MHK Košice sa v týchto dňoch intenzívne pripravujú na novú extraligovú sezónu ročníka 2006/2007. Začína sa 9. septembra, kedy by mali mať Košičania v úvodnom kole extraligy výhodu domácej palubovky v súboji s Hlohovcom. "Lenže práve v dňoch 9. a 10. septembra, teda v sobotu a v nedeľu vždy o 18.00 hodine, budeme hrať doma dva zápasy v prvom kole Pohára víťazov pohárov proti moldavskému celku PGU Tiraspol. So súperom sme sa dohodli, že oba duely sa odohrajú v Košiciach a tak domáce prostredie i podpora našich fanúšikov by nám mali pomôcť k tomu, aby sme postúpili do 2. kola," povedal nám riaditeľ klubu Dušan Timko a pokračoval: "Preto úvodný extraligový súboj s Hlohovcom predohráme v stredu 6. septembra."
Letnú prípravu začali naši hádzanári ešte 12. júla, odkedy v domácich podmienkach naberali silu, kondíciu i obratnosť. Ale o tom už podrobnejšie hovorí tréner nášho tímu Gabriel Schmiedt (na snímke): "I napriek veľkým horúčavám chlapci zvládli celkový objem tréningov v prírode, okrem toho sme v tom čase využívali aj posilňovňu a plaváreň. Od 17. júla sme boli na sústredení v Tatranských Matliaroch, kde naša príprava pokračovala vo vysokohorskom prostredí. Po ňom sme sa museli na tréningoch v našej hale zaobísť bez mnohých hráčov, ktorí sa pripravovali s reprezentačnými družstvami kadetov a juniorov pripravujúcich sa na ME. V kádri nedošlo k väčším zmenám, pribudli iba vlastní odchovanci z dorastu a z hosťovania v Bardejove sa vrátil Vikartovský."
Pred týždňom začali hádzanári 1. MHK hrať aj prípravné stretnutia a cez uplynulý víkend štartovali v Nových Zámkoch na medzinárodnom turnaji Milénium Štart Cup, kde skončili na 4. mieste. V najbližších dňoch ešte odohrajú doma niekoľko zápasov s ligovými celkami od našich južných susedov z Maďarska a v závere augusta absolvujú ďalší turnaj v Trnave.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...