Vyhľadávanie:

Šanca pre volejbalistov

Šanca pre volejbalistov

V máji tohto roka sme zorganizovali 2. ročník majstrovstiev U. S. Steel Košice vo volejbale zmiešaných družstiev (mix turnaj) na ktorom sa zúčastnilo deväť tímov. Podmienkou bolo, že v každom družstve museli byť dve ženy. S podobnou myšlienkou sa v uplynulých dňoch prezentoval volejbalový klub GALA Moldava nad Bodvou, ktorý chce cez tretí augustový víkend (v dňoch 16.-17. 8. 2008) zorganizovať podobný turnaj neregistrovaných hráčov a hráčok.

"Po troch rokoch pauzy to bude 1. ročník volejbalového turnaja mix družstiev. Ten nultý sme pred troma rokmi úspešne zvládli i keď sa ho zúčastnilo až 15 družstiev. Tento raz ho organizujeme na ihriskách v areáli Arénasportcentrum v Moldave nad Bodvou," informoval nás hráč tímu ZHD, ktoré nedávno štartovalo na našom volejbalovom šampionáte, Branislav Jánoš a dodal: "Ako organizátori by sme boli radi, keby sa cez toto dovolenkové obdobie do turnaja prihlásili aj niektoré družstvá z U. S. Steel Košice. Nemusia to byť len mužstvá z jedného závodu či útvaru, môžu to byť aj tímy rôznych názvov zložené aj z hráčov mimo železiarní, len nech splnia podmienku účasti na mix turnaji. Prihlásiť sa môžu na tel. čísle 0915 933 609."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...