Vyhľadávanie:

Šanca pre vysokoškolákov

Šanca pre vysokoškolákov

Letná platená stáž aj v tomto roku

Už len necelé dva týždne zostávajú študentom tretích alebo štvrtých ročníkov vysokých škôl a univerzít, ktorí majú záujem o letnú platenú stáž v U. S. Steel Košice počas letných prázdnin, na doručenie vlastného životopisu v slovenskom i anglickom jazyku. Musia tak urobiť do 30. januára 2006.

Uchádzači budú tiež povinní absolvovať do 31. marca tohto roku test z angličtiny a do 15. júna aj pohovor v angličtine. Na tých, čo uspejú vo výberovom konaní, čaká dvojmesačná stáž na jednotlivých úsekoch vedenia spoločnosti alebo priamo vo výrobe - v závodoch i divíznych závodoch. Každý študent bude mať svojho mentora, ktorý sa bude starať o jeho rozvoj. Cieľom tohto programu je poskytnúť študentom možnosť overiť si svoje teoretické poznatky v praxi, pričom súčasne spoločnosť získava informácie o svojich potencionálnych budúcich zamestnancoch. Súčasťou stáže je pritom aj rozvoj manažérskych a vodcovských zručností.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...