Vyhľadávanie:

SBS obhájila certifikát

SBS obhájila certifikát

V spoločnosti U. S. Steel Košice - SBS, s.r.o., sa 22. novembra 2007 uskutočnil 1. kontrolný audit systému manažérstva kvality (SMK), ktorý mal preukázať plnenie požiadaviek normy EN ISO 9001:2000.

"SBS získala certifikát v roku 2003 a odvtedy je systém manažérstva kvality pravidelne preverovaný v ročných cykloch a treba povedať, že úspešne," konštatoval zmocnenec pre kvalitu Róbert Kulik. "Na preverovaní sa podieľa Interné certifikačné miesto U. S. Steel Košice pod vedením riaditeľky QMS Eva Molnárovej. V tomto roku audit realizoval skúsený audítor Peter Valko, ktorý našu spoločnosť, jej činnosť a procesy dôverne pozná, pretože tu nebol po prvý raz. Dokonca v roku 2003 bol na prvom certifikačnom audite, po ktorom nám udelili certifikát SMK a môže porovnať zmeny, ktorými spoločnosť prešla. Dôsledne preveril riadiace a pomocné procesy a najmä hlavnú činnosť spoločnosti, ktorou je ochrana majetku vo vzťahu na plánovaciu, riadiacu a kontrolnú činnosť. Preveril aj výkon strážnej služby na vrátnici č.3, kde zaznamenal viditeľný posun v prístupe zamestnancov SBS. Audit ukázal," zdôraznil Kulik, "že naša spoločnosť prešla od roku 2003 v oblasti kvality a budovania SMK dlhú cestu a smer, ktorý si vybrala je správny. Napokon, potvrdili to i výsledky auditu - spoločnosť obhájila certifikát SMK podľa požiadaviek normy EN ISO 9001:2000."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...