Vyhľadávanie:

Šesť trofejí košickým hokejistom

Šesť trofejí košickým hokejistom

V ankete fanúšikovania podporili najviac HC Košice

V majstrovskej šatni hokejistov HC Košice pribudli ďalšie trofeje. Získali ich víťazi prvého ročníka ankety ReasonY Hviezda Extraligy, ktorú organizoval HOKEJ.sk. Do východoslovenskej metropoly putovalo po hlasovaní fanúšikov až šesť cien.

Košický hokejový klub získal prvenstvo v kategóriách Klub roka a Mediálne služby roka. Z individuálnych trofejí sa tešili tréner Anton Tomko ako najlepší Tréner roka, brankár Július Hudáček ako najlepší Mladý hráč roka (ročník narodenia 1985 a mladší), obranca Ján Tabaček vyhral súboj s Jánom Hranáčom zo Skalice o najlepšieho Obrancu roka a útočník Peter Bartoš sa stal najlepším Defenzívnym útočníkom roka.

Vynikajúci postup vo svojej kariére zaznamenal A. Tomko. Na zisk titulu Tréner roka premenil hneď svoju prvú sezónu v pozícii hlavného trénera pri extraligovom mužstve. V ostatných štyroch sezónach je najúspešnejším koučom v hokejovej extralige. V roku 2006 získal ako asistent trénera majstrovský titul so Žilinou. Po príchode do Košíc sa postupne s hráčmi nášho tímu tešil zo zisku bronzovej, striebornej a zlatej medaily.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...