Vyhľadávanie:

Sideria má cenové podmienky predbežne dohodnuté

Sideria má cenové podmienky predbežne dohodnuté

Viacerí hutníci sa na našu redakciu obrátili v súvislosti so súčasnou situáciou v slovenskom zdravotníctve. "Dopočuli sme sa, že zdravotná poisťovňa Sideria začína mať podobný problém ako Všeobecná zdravotná poisťovňa. S tou, ako vieme, Slovenská lekárska komora neodporúča svojim členom podpísať zmluvu. Sú naše obavy z toho, že budeme nútení platiť u lekára za ošetrenie, oprávnené? Ako je vlastne na tom Sideria?" pýtajú sa.

O stanovisko sme požiadali generálneho riaditeľa Siderie zdravotnej poisťovne, a.s. Igora Dorčáka.

"Slovenská lekárska komora svojím listom, ktorý 3. marca 2006 adresovala zdravotným poisťovniam, odporučila, aby po rokovaniach prebiehajúcich od decembra 2005 do februára 2006 akceptovali textovú časť zmlúv a navrhované ceny. Naša poisťovňa zobrala odporučenie na vedomie. Máme predbežne dohodnuté cenové podmienky, konečnú verziu dohody uzatvoríme v tomto týždni. Následne uzatvoríme zmluvy s plánovanou účinnosťou od 1. apríla 2006. Vzhľadom na náš korektný prístup v procese rokovania predpokladáme, že sa nám bez väčších problémov podarí s poskytovateľmi zdravotnej starostlivosti zmluvy podpísať. Sme preto presvedčení, že poistenci našej zdravotnej poisťovne sa do podobnej situácie nedostanú."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...