Vyhľadávanie:

Slová vďaky

Slová vďaky

"Sme nesmierne šťastní, že naša túžba a prosba o výpočtovú techniku neostala nepovšimnutá," píše v liste, ktorý v uplynulých dňoch prišiel na adresu U. S. Steel Košice, Vladimír Tatarko zo Združenia na podporu tvorivých aktivít detí a mládeže v Michalovciach.

"Aj touto cestou sa chceme úprimne poďakovať za veľmi hodnotný dar, ktorý sme nedávno dostali." Dve nové kompletné počítačové zostavy a dva použité, ale plne funkčné počítače, prispejú, podľa jeho vyjadrenia, k skvalitneniu práce s hendikepovanými deťmi a pomôžu spestriť život chovancov v Špeciálnej základnej škole internátnej. Poďakovanie za poskytnutie finančných prostriedkov na zabezpečenie projektu Matematický kalendár 2004 do redakcie zaslalo aj Gymnázium na Alejovej ulici v Košiciach.

"Cieľom projektu organizovaného školou je netypickou formou zvýšiť záujem žiakov o matematiku, podnecovať tvorivosť, fantáziu, rozvoj logického myslenia. Veľký záujem o projekt a jeho doterajší úspešný priebeh poukazujú na to, že svojím zameraním oslovil žiakov, aj učiteľov. Veľmi nás teší, že spoločnosti U. S. Steel Košice nie je ľahostajná úroveň vzdelania na Slovensku a tak podporila náš projekt," konštatuje v liste riaditeľ školy Ladislav Makó. Poďakovanie za štedrosť a prajnosť prišlo do U. S. Steel Košice aj z Detského domova v Sečovciach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...