Vyhľadávanie:

Slovak Gold po druhý raz radiátoru Korad

Slovak Gold po druhý raz radiátoru Korad

V Bratislave ocenili v uplynulý štvrtok výrobok z produkcie U. S. Steel Košice

Minulý týždeň bol pre radiátor Korad plus z produkcie U. S. Steel Košice mimoriadne úspešný. Po tom, čo výrobok zaujal na 13. ročníku Medzinárodného veľtrhu vykurovania, ventilácie, klimatizačnej, meracej, regulačnej, sanitárnej a ekologickej techniky AQUA-THERM v Prahe hodnotiacu komisiu DESIGN centra ČR, ktorá ho nominovala na Vynikajúci výrobok roku 2007, panelový radiátor upútal aj prísnu komisiu Nadácie Slovak Gold, ktorá mu udelila Certifikát a Zlatú medailu Slovak Gold. Prestížne ocenenie, ktoré udeľuje nadácia produktom (v tomto roku po prvý raz aj službám) nadštandardnej kvality, získal panelový radiátor z divízneho závodu Hutnícka druhovýroba po druhý raz.

"Po prvý raz ocenila Nadácia Slovak Gold panelový radiátor Korad v roku 2002. V tomto roku sme prihlásili do súťaže jeho inovovanú verziu, ktorú budeme od nového roku predávať pod názvom Korad plus," informoval generálny manažér pre druhovýrobu Tibor Kovács. "Radiátor sa od svojho predchodcu líši spôsobom prichytávania bočných krytov. Tým, že ich upevňujeme priamo na spojovacie elementy, zvyšujeme pevnosť ich uchytenia. Kryty sú účelné, kompaktné a tiež vizuálne jednotné pre všetky vyrábané typy radiátorov."

Nadácia Slovak Gold v tomto roku udelila jedenásť nových Certifikátov Slovak Gold za tri služby a osem výrobkov, z ktorých tri sa o certifikát uchádzali znovu po štyri a pol roku. Novým produktom boli dva Certifikáty Slovak Gold Exclusive, ktorý nadácia udelila v spolupráci s Ekonomickou univerzitou v Bratislave.

Ceny na Bôriku, za prítomnosti predsedu vlády SR Roberta Fica, odovzdávali 30. novembra 2006, generálny riaditeľ Nadácie Slovak Gold Miroslav Behúň a predseda Správnej rady Jozef Sitko. Za U. S. Steel Košice ocenenie prevzali generálny manažér pre druhovýrobu Tibor Kovács a riaditeľ divízneho závodu Hutnícka druhovýroba Jaroslav Grutka. Ocenený výrobca môže najbližších osemnásť mesiacov používať logo Certifikátu Slovak Gold pri propagácii výrobku.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...