Vyhľadávanie:

"Som rád, že sme udržali kontinuitu"

"Som rád, že sme udržali kontinuitu"

V Košiciach zasadala Dozorná rada Hutníctva železa, a.s.

"Som rád, že som mohol prísť do Košíc a som tiež rád, že Hutníctvo železa udržalo aj po rozdelení federácie kontinuitu nielen v číslach, ale hlavne v blízkych kontaktoch," vyznal sa výkonný riaditeľ predstavenstva Hutníctvo železa, a.s. Jaroslav Raab.

"V orgánoch asociácie máme zástupcov najväčších hutníckych spoločností v ČR a SR, ale i zástupcov vysokých škôl. Najviac ich je z moravsko - sliezskeho kraja, ktoré vyrába vyše deväťdesiat percent ocele v Českej republike. V Ostrave sídli tiež jediná škola, ktorá vzdeláva hutníkov - Vysoká škola bánská. Vznikla už v roku 1849. Dozornú radu vedie Jiří Cienciala, ktorý je zároveň generálnym riaditeľom a predsedom predstavenstva Třineckých železiarní, a.s., podpredsedom je František Chowaniec z Mittal Steel Ostrava a.s. a ďalšími členmi sú Jiří Hypš z Ferony, Vladimír Bail, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Vítkovice Steel, a.s., Anton Jura, výkonný viceprezident U. S. Steel Košice pre strategické implementácie a Tomáš Čermák, rektor VŠB - TU v Ostrave."

Hutníctvo železa, zdôraznil na spoločnom stretnutí s prezidentom U. S. Steel Košice Davidom H. Lohrom a Johnom B. Petersom, je garantom správnosti štatistických údajov poskytovaných štatistickým úradom v Českej republike i Slovenskej republike, ale tiež smerom k Európskej komisii OSN, Euroferu, IISI i ďalším zahraničným spoločnostiam.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...