Vyhľadávanie:

Spája ich zanietenosť a šikovnosť

Spája ich zanietenosť a šikovnosť

George F. Babcoke sa stretol s tímom zamestnancov podieľajúcim sa na nábehu pozinkovacej linky č. 3

Z tridsiatich dvoch železiarov, ktorí sa výrazne pričinili o výstavbu a nábeh pozinkovacej linky č. 3 do prevádzky, prišli včera, 15. júla, na pracovný obed s prezidentom U. S. Steel Košice Georgeom F. Babcokom a viceprezidentmi spoločnosti, dvadsiati siedmi. Všetkým, rovnako ako stovkám ďalších zamestnancov, sa vrcholový manažment poďakoval za pracovné nasadenie a odvádzanú robotu.

Aj keď viceprezident pre výrobu Matthew B. Perkins, ako sám povedal, prišiel do Košíc v novembri minulého roku, keď už bola linka hotová, v období, ktoré nasledovalo, videl veľké napredovanie. "Zariadenie napĺňa očakávania pokiaľ ide o produktivitu, vyrába žiarovo pozinkované plechy a pokračujeme v skúšobných dodávkach plechov so zinkovo - železitou vrstvou a pozinkovaných plechov na vonkajšie použitie pre automobilový priemysel. Ďakujem všetkým za doterajšiu prácu," povedal.

Do minulosti načrel aj prezident George F. Babcoke, ktorý sa zapojil do výstavby pozinkovacej linky ešte v čase svojho pôsobenia v Spojených štátoch a prezrel si stavbu i osobne. "Je to obrovská investícia U. S. Steel v Európe aj pre budúcnosť. Ponúka výbornú štartovaciu pozíciu pre vývoj nových produktov. Naši zákazníci, najmä výrobcovia automobilov, majú vysoké očakávania. Podmienkou spolupráce sú výsledky, ktoré naša spoločnosť dosiahla. Takýto projekt sprevádzajú aj nové prekážky. Zdolá ich dobrý tím, ktorého vlastnosťou je cieľavedomá tvrdošijnosť." Práve táto vlastnosť nechýba železiarom, ktorí si od prezidenta vypočuli slová vďaky za prínos pri výstavbe pozinkovacej linky a vopred i za budúcu prácu.

Všetci pozvaní hostia si potom prevzali ocenenia v podobe knižných publikácií a Holiday pass poukážok, ktoré môžu využiť na regeneráciu. Neformálnu diskusiu pri obede dopĺňali premietanie filmu a fotografií z obdobia výstavby linky.

So svojimi osobnými skúsenosťami z obdobia nábehu zariadenia od septembra minulého roku sa podelili riaditeľ divízneho závodu Zušľachťovne Peter Polyák, zástupca generálneho manažéra pre finálnu výrobu Tibor Kovács, koordinátorka pre najlepšie postupy Daniela Packaňová, vedúci prevádzky Zušľachťovne Peter Bakšay a vedúci oddelenia rozvrhovania výroby Zušľachťovní Jozef Ňachaj. Všetci zhodne uviedli, že tím zamestnancov podieľajúcich sa akýmkoľvek spôsobom na výrobe plechov pracuje tvrdo na dosiahnutí predovšetkým maximálnej kvality produkcie, ale hovorili aj o tom, čo potrebujú na to, aby mohli čo najlepšie napredovať. Najviac opakovanou požiadavkou bola inšpekčná prevíjacia linka. Viceprezident pre výrobu M. B. Perkins zareagoval. O tejto téme vo vedení spoločnosti diskutujú a riešenie zvažujú v súvislosti s budúcimi možnými investičnými projektmi.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...