Vyhľadávanie:

Špeciálne lôžka pre jednotku intenzívnej starostlivosti

Špeciálne lôžka pre jednotku intenzívnej starostlivosti

U. S. Steel Košice podporuje zdravotníctvo

Lôžko
Za účasti ministra zdravotníctva Rudolfa Zajaca prestrihli pásku pri príležitosti otvorenia cievnej operačnej sály štátny tajomník ministerstva zdravotníctva Ján Gajdoš a Mária Frankovičová, krajská odborníčka pre cievnu chirurgiu.

Spoločnosť U. S. Steel Košice už nie jedným svojím činom potvrdila záujem o život Košičanov a obyvateľov východoslovenského regiónu. Dokazujú to mnohé projekty v oblasti zdravotníctva, školstva, kultúry, športu, či nemalé investície do oblasti životného prostredia.

Posledným dôkazom starostlivosti o zdravie obyvateľov mesta je 300 tisíc korún venovaných Východoslovenskému ústavu srdcových chorôb. Prostredníctvom symbolického šeku sumu vo štvrtok 24. marca odovzdal riaditeľovi ústavu Františkovi Sabolovi viceprezident pre personalistiku a organizáciu Martin Pitorák.

Dar odovzdaný pri príležitosti priradenia oddelenia cievnej chirurgie Chirurgickej kliniky FNSP k Východoslovenskému ústavu srdcových chorôb len niekoľko minút pred slávnostným prestrihnutím pásky na novootvorenej cievnej operačnej sále, poslúži na zakúpenie špeciálnych lôžok pre jednotku intenzívnej starostlivosti oddelenia cievnej chirurgie. Dôležitosť a význam slávnostnej chvíle potvrdila účasť ministra zdravotníctva Rudolfa Zajaca, ktorý sa v rovnaký deň zúčastnil otvorenia ešte ďalších troch nových pracovísk v troch košických zdravotníckych zariadeniach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...