Vyhľadávanie:

Spestrením prípravy na suchu boli tréningy na ľade

Spestrením prípravy na suchu boli tréningy na ľade

V pondelok 9. mája odštartovali hokejisti HC Košice prvú časť letnej prípravy na novú sezónu na suchu. Tá mala trvať až do 30 júna 2016 a potom sa mali hráči rozísť po dovolenkách. Na 27. júla bol naplánovaný prvý tréning v druhej fáze letnej prípravy už na ľade. Všetko sa však zmenilo, pretože v druhom júnovom týždni si trochu netradične spestrili prípravu tréningovým procesom na ľade Crow arény.

V mužstve našich oceliarov sa už objavili aj nové posily, s ktorými sa vedenie klubu dohodlo na spolupráci. Okrem už avízovaných posíl Jiřímu Vašíčkovi a Lukášovi Matejkovi, ktorí s košickým tímom „zarezávajú“ už od prvého dňa letnej prípravy, pribudli do mužstva ďalší hráči z extraligových tímov z Čiech a Slovenska. Z Mladej Boleslavi prišiel do Košíc 31-ročný útočník Radim Hruška, rovnako starý strieborný medailista slovenskej reprezentácie z roku 2012 Marek Hovorka, ktorý naposledy hrával vo Vítkoviciach a 29-ročný český reprezentant Ondřej Šmach. Ten hral v uplynulej sezóne v tíme finalistu našej hokejovej Tipsport ligy v Banskej Bystrici. Na ľade sa objavili ďalší dvaja hráči, ktorí sú zatiaľ na skúške v HC Košice, brankár z Karlových Varov Vladislav Habal a obranca Adam Sedlák, ktorý napo­sledy pôsobil v zámorskej SPHL v drese Knoxville Ice Bears. V tábore nášho vlaňajšieho bronzového tímu zostávajú odchovanci košického hokeja, brankár Dominik Riečický a útočníci Tomáš Hričina, Jirko Bicek a v uplynulom týždni sa s klubom dohodol na novom kontrakte aj Ladislav Nagy.   

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...