Vyhľadávanie:

Splnený sľub deťom

Splnený sľub deťom

Fanúšikovia

Jedným z domovov, ktoré Phyllis Navettová navštívila v decembri, bol aj Detský domov Dobšiná. Po vrelom privítaní v rodinnej atmosfére domova jej chlapci porozprávali o svojom nadšení pre hokej. Sľub, ktorý deťom Phyllis Navettová pri návšteve dala, sa v nedeľu stal skutočnosťou.

Chlapcom sa splnilo ich želanie. Ako veľkí fanúšikovia hokeja sa mohli zúčastniť zápasu HC Košice - HC Trenčín. Po malom občerstvení v McDonalde dostali ako ozajstní fanúšikovia dresy košického mužstva. Od samého začiatku zápasu sa bezprostredne zapájali do burácajúceho povzbudzovania fanúšikov. V poslednej tretine za stavu 2:2 sa nervozita stupňovala a násobilo sa ich nadšenie z hry.

No to najlepšie ich čakalo až po zápase. Hráči po veľmi vydarenom a víťaznom zápase s radosťou privítali deti vo svojej kabíne a chlapským pozdravom ahoj rozdávali svoje autogramy. Ako nás v pondelok informovala riaditeľka detského domova, chlapci si svoje hokejové trofeje pribalili do školských tašiek, aby sa pred spolužiakmi mohli pochváliť.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...