Vyhľadávanie:

Spoločnosť Grupa Polska Stal oslavovala jubileum, desať rokov patrí k našim najvýznamnejším zákazníkom

Spoločnosť Grupa Polska Stal oslavovala jubileum, desať rokov patrí k našim najvýznamnejším zákazníkom

Vymenili si pamätné plakety

Jeden z našich najväčších zákazníkov, spoločnosť Grupa Polska Stal S.A. z Poľska, slávila začiatkom októbra jubileum. Distribučná firma so sídlom v Krakove vznikla pred pätnástimi rokmi a pri tejto príležitosti pozvala na slávnostný večer svojich najvýznamnejších dlhodobých obchodných partnerov. Radili sa k nim zástupcovia z finančných a poisťovacích inštitúcií a reprezentanti zastupujúci dodávateľov i odberateľov. Medzi 150 pozvanými hosťami nechýbala v Krakove ani skupina z U. S. Steel Košice , ktorú tvorili viceprezident pre predaj a marketing Christian Korn, generálny manažér predaja pre domáce trhy Gabriel Holub, obchodný riaditeľ pre Poľsko Milan Malik, hlavný obchodný manažér pre Poľsko Martin Mesarč a obchodný referent podpory predaja pre Poľsko Miroslav Balent. Obe strany si poďakovali za úspešnú dlhodobú spoluprácu a vymenili si pamätné plakety, ktoré prevzali prezident Grupa Polska Stal Marek Zolubowski a viceprezident Ch. Korn.

Naša spolupráca s poľskou firmou sa datuje od roku 2004. Počiatočný objem dodávaného materiálu predstavoval šesťtisíc ton a v priebehu desiatich rokov narástol na súčasných (rekordných) 130 tisíc ton. Aktuálne patríme k najväčším dodávateľom firmy Grupa Polska Stal. Predávame jej osemdesiat percent za tepla valcovaného materiálu a zvyšok predstavujú za studena valcované a pozinkované plechy. Spoločnosť Grupa Stal patrí k našim najväčším odberateľom aj na domácich trhoch (V4).

Skupina je zložená z jedenástich firiem, ktorých servisné centrá pokrývajú celé územie Poľska, ale aj okolité štáty. Zákazníkom ponúkajú široké spektrum hutníckeho materiálu, ktorý na základe požiadaviek upravujú na mieru.

Našou snahou je v budúcnosti spoločnosti Grupa Polska Stal dodávať vyšší­ podiel za studena valcovaných a pozinkovaných plechov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...