Vyhľadávanie:

Športový deň v OBAL-SERVISE

Športový deň v OBAL-SERVISE

Športový deň

Pri príležitosti 13. výročia založenia spoločnosti pripravilo vedenie spoločnosti OBAL - SERVIS a.s., Košice pre svojich zamestnancov a ich rodinných príslušníkov dňa 10. 6. 2005 športový deň spojený s MDD. Pôvodne mal byť v areáli Anička, pre nepriazeň počasia sa však uskutočnil v Jumbo centre. Účastníkov (približne 500 zamestnancov a ich rodinných príslušníkov) privítal riaditeľ spoločnosti Jozef Kunc.

Aj napriek nepriazni počasia bol program pre deti pestrý. Ratolesti skákali na gumených skákacích loptách, detskej tramoplíne, absolvovali jazdu zručnosti na horských bicykloch, skákali na švihadle, kreslili výkresy. Dobre sa zabavili aj počas hry v Mestečku fantázie - indície, tri klobúky fantázie, v kvíze Čo vieš o Harry Potterovi a mnohých ďalších súťažiach, za ktoré získali sladké odmeny. Deti potešil aj "rátajúci poník" a nafukovacie atrakcie - autíčka motorky, ZOO park, skákacia húsenica...

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...