Vyhľadávanie:

Štartuje zimná olympiáda 2007

Štartuje zimná olympiáda 2007

Hoci podľa kalendára je už dávnejšie zimné ročné obdobie, počasie však tomu vôbec nenasvedčuje. Slovensko je bez snehu a lyžuje sa iba vo vysokohorských strediskách Vysokých Tatier. Organizátorov z U. S. Steel Košice však táto situácia zatiaľ neodrádza od záverečných príprav na XI. ročník zimnej olympiády 2007. Tradične na úvod otvoria svoju dlhodobú súťaž hokejisti, ktorí už od 9. januára budú v Steel Aréne bojovať o titul majstra i o cennú trofej - Putovný pohár prezidenta spoločnosti. Po nich sa koncom mesiaca, presne 27. januára, uskutoční prvá časť zimnej olympiády na snehu, beh na lyžiach.

Lyžiari - bežkári absolvujú súťaže na 3 až 10 kilometrov v bežeckom areáli v Hnilci, v prípade nedostatku snehu by sa tieto preteky presunuli na Mlynky. Oproti minulým rokom sme trochu posunuli na skorší termín druhú časť súťaží zimnej olympiády v obrovskom slalome a v snowboarde. Naplánovali sme to na sobotu 10. februára do lyžiarskeho strediska Jahodná pri Košiciach, kde by sa zároveň v ten istý deň konal aj VII. ročník Detského zimného karnevalu. Muži budú v behu i obrovskom slalome súťažiť v kategóriách do 30, do 50 a nad 50 rokov, ženy pobežia v troch kategóriách do 40, do 50 a nad 50 rokov a v slalome si zasúťažia v kategóriách do 35, do 50 a nad 50 rokov.,

Pre deti zamestnancov U. S. Steel Košice sa tradične v ten istý deň uskutočnia preteky v obrovskom slalome so štartom už od 7.30 hodiny. Doprava týchto mladých lyžiarov na Jahodnú, ako aj účastníkov na Detský zimný karneval, je zo strany rodičov individuálna. Na bežecké preteky do Hnilca, prípadne na Mlynky, budú zabezpečené autobusy v sobotu 27. januára s odchodom ráno o 7.00 hod. z parkoviska pred Spoločenským pavilónom. Pre všetkých účastníkov bude v mieste konania pretekov zabezpečené občerstvenie. Aj pre druhú časť súťaží našej zimnej olympiády, v obrovskom slalome a v snowboarde na Jahodnej, budú v sobotu 7. februára zabezpečené autobusy pre účastníkov na parkovisku pred Spoločenským pavilónom s odchodom o 7.30 hodine. Aj na Jahodnej zabezpečujeme občerstvenie pre štartujúcich pretekárov (čaj a guľáš).

Prihlášky do spomínaných súťaží v Hnilci i na Jahodnej očakávame do 23. januára 2007, kedy sa o 10.00 hod. uskutoční prvé zasadnutie organizačného výboru v Šaci, blok č. 3, v jedálni na prízemí. Prihlásiť sa môžete u svojich zástupcov - členov organizačného výboru, alebo aj individuálne, či zaslaním prihlášky v elektronickej podobe na moju známu adresu: jcaban@sk. uss.com, tel.: 3 - 1643, fax: 3 - 0622, Šaca, blok č. 4, č. dverí 602.

Všetci prihlásení účastníci prvej i druhej časti zimnej olympiády, zamestnanci U. S. Steel Košice, budú počas konania pretekov jednorazovo spoločne poistení. Organizačné zabezpečenie Zimnej olympiády U. S. Steel Košice v roku 2007 je spolu zo záväznou prihláškou i zoznamom členov poverených zamestnancov a členov organizačného výboru uverejnené na intranete.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...