Vyhľadávanie:

Ste prihlásení? Overte si to

Ste prihlásení? Overte si to

V tomto roku sa tretia časť Zimných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice v súťažiach obrovského slalomu, snouborde a Detský zimný karneval budú konať v sobotu 6. februára 2016 v obľúbenom lyžiarskom stredisku na Jahodnej. Oproti iným ročníkom  zaregistrovali organizátori niekoľko zmien. Kvôli nízkemu počtu prihlásených sa najnižšia veková hranica v kategórii mužov do 35 rokov posúva vyššie na 40 rokov. Ostatné vekové kategórie zostávajú nezmenené a to do 50, do 62 a nad 62 rokov. Ženy budú pretekať v kategóriách do 40, do 50 a nad 50 rokov. Ďalšou zmenou je registrácia a vydávanie štartových čísiel. Kým v minulosti sa táto činnosť vykonávala v malej chatke pri parkovisku, teraz sa registrácia presunie do objektu pokladne a požičovne lyží z bočnej strany pri chodníku smerom k vlekom. Registrácia detí zamestnancov USSK, ktorí budú súťažiť v obrovskom slalome, zostáva nezmenená v objekte hornej čajovne.

V čase uzávierky štartových listín bolo prihlásených 173 mužov, 28 žien, v snouborde 39 pretekárov a 88 detí našich zamestnancov. Doprava pre deti, ktoré budú súťažiť v Memoriáli Jána Tichého, je do strediska na Jahodnej individuálna. Pre dospelých pripravili organizátori dva autobusy s odchodom z parkoviska pred Spoločenským pavilónom o 7.30 hod. Návrat do Košíc je z Jahodnej naplánovaný na 16. hodinu. V uplynulých rokoch sa stávalo, že na Jahodnú prišli dospelí, ale aj rodiča s deťmi len ako turisti, pretože neboli na preteky prihlásení. Aby sa tomu predišlo a mohli si zasúťažiť,  je potrebné, aby ste si čo najskôr overili prihlásenie sa na preteky. Navštívte stránku Zimné športové hry (Všeobecné – Šport) a kliknite na odkaz Overenie prihlásenia na ZŠH 2016. A to buď podľa osobného čísla, priezviska, alebo mena, kde nájdete všetky športy a kategórie, v ktorých by ste mali byť prihlásení. Dodatočné prihlasovanie sa v čase konania športových hier nebude možné.

Preteky odštartujú deti zamestnancov USSK ráno o 7.45 hod. pretekmi v obrovskom slalome. Cennú trofej v rámci Memoriálu Jána Tichého získa pretekár s najlepším časom dosiahnutým v pretekoch. Potom sa o 9. hodine uskutoční slávnostné otvorenie podujatia so vztyčovaním vlajok, zapálením ohňa a sľubom pretekárov. Po tomto ceremoniáli odštartujú o 9.25 hod. preteky v snouborde a po nich absolvujú o 10.30 hod. ženy prvé kolo obrovského slalomu.  Na vedľajšom miernejšom svahu sa o 10. hodine uskutoční tradičný Detský zimný karneval.                                    

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...