Vyhľadávanie:

STEEL PARK hľadá brigádnikov

STEEL PARK hľadá brigádnikov

Komunikatívnym, ambicióznym i kreatívnym mladým ľuďom ponúka Steel Park brigádu v novootvorenom zábavnom technickom centre. Ide o dva typy pracovných miest. Brigádnik (vek od 17 rokov), ktorý bude schopný komentovať fungovanie exponátov, sprevádzať skupiny detí, asistovať pri exponátoch a dozerať na bezpečnosť návštevníkov. Nástup: august 2013, mzda: 2,50 a/brutto/hod. Minimálne 4 odpracované hodiny na deň.

Špecialista brigádnik s ukončeným vzdelaním technického smeru, prípadne s veľmi blízkym vzťahom k prírodným a technickým vedám. Očakáva sa schopnosť prezentovať exponáty ako sú robotický futbal, supravodivý vláčik, lis na autíčko, prípadne i fyzikálnych pokusov v prezentačnej miestnosti. Nástup: august 2013, mzda 5 a/brutto/hod. Minimálne 4 odpracované hodiny na deň.

Pracovný pomer: august - december 2013. V prípade záujmu píšte na e-mailovú adresu: tajana.vrancikova@kosice2013.sk. Váš záujem (meno a priezvisko brigádnika, mobilné telefónne číslo a e-mailovú adresu) nahláste najneskôr do 31. júla 2013.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...