Vyhľadávanie:

Stolní tenisti Teplej valcovne zvíťazili v 1. Košickej Open lige

Stolní tenisti Teplej valcovne zvíťazili v 1. Košickej Open lige

V minulosti, keď sa konali majstrovstvá VSŽ, neskôr U. S. Steel Košice v stolnom tenise, sa za zelenými stolmi prezentovala plejáda pingpongistov z radov zamestnancov. V ostatných troch rokoch sa stolnotenisová súťaž o majstra USSK koná iba v rámci letnej olympiády. Pre mnohých hráčov z našej firmy je to príliš dlhý čas čakania, preto ako členovia rôznych družstiev štartovali v dlhodobej časti 1. Košickej Open ligy v stolnom tenise. Bola to otvorená súťaž nielen pre neregistrovaných, ale aj registrovaných hráčov - profesionálov, ktorí štartujú aj v celoslovenských súťažiach i extralige.

V súťaži štartovalo 16 tímov, z ktorých si prvenstvo v dlhodobej časti vybojovali hráči z Teplej valcovne. Z tridsiatich stretnutí 26 vyhrali, trikrát remizovali a iba raz prehrali. Na svoje konto si pripísali 85 bodov. Mužstvo TVa hralo v zostave: Jozef Fotta, Marek Fotta, Štefan Novák, Ján Keruľ-Kmec, Lukáš Kostelník, Ľuboš Pillár, Tibor Vasiľ a Jakub Figeľ, ktorý sa stal najlepším hráčom súťaže. Na 2. mieste skončili stolní tenisti z STK Stadex-Senzor, ktorého dres, okrem iných, obliekajú ďalší zamestnanci spoločnosti Július Bacsó, Cyril Sabol a Marián Vaňo. V Open lige hrali aj Gabriel Lörinc a Jozef Wintner v tíme Tsunami Mokrance, ktorý skončil v konečnej tabuľke na 6. mieste, Karol Gergely reprezentoval Akademik TU Košice, František Beer bol hráčom B mužstva Myslavy, Anton Zelinka hral za MPS - Juh "A", Marián Fotta štartoval za STK Lokomotíva a František Blaňár za Obal servis Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...