Vyhľadávanie:

Strelci mali nabitý program

Strelci mali nabitý program

Tohtoročnú kvalifikačnú sezónu v streleckom trojboji i viacboji odštartovali členovia z klubu vojakov v zálohe U. S. Steel Košice najprv v Hruštíne a potom súťažili v Turanoch. V Hruštíne si spomedzi nich najlepšie počínal Imrich, ktorý v streľbe z pištole obsadil výkonom 256 bodov zo 17 štartujúcich 10. miesto. Na druhý deň v tej istej disciplíne, ale už medzi 28 štartujúcimi strelcami skončil s 281 bodmi na lichotivom 5. mieste. O týždeň neskôr sa v streleckom viacboji v Turanoch predstavili medzi 22 družstvami a 80 jednotlivcami až tri družstvá z U. S. Steel Košice. Prvé družstvo v zložení Hlubeň, Imrich, Seman, skončilo so ziskom 1422 b. v silnej konkurencii na 13. mieste, druhé, v zložení Brugoš, Hruška, Krankus, obsadilo s 1363 b. 16. miesto a nováčikovia z klubu, ktorí zatiaľ len zbierajú cenné skúsenosti, v zložení Čurko, Fortuna a Imrichová, sa s počtom bodov 1083 umiestnili na 18. priečke.

Seriál kvalifikačných pretekov pokračoval na strelnici v Príbelciach, kde nás reprezentovali Brugoš, Hruška a Krankus. V kategórii pištoľ bol z nich najlepší Brugoš, ktorý z 29 štartujúcich strelcov skončil výkonom 298 bodov na 5. mieste. V kategórii revolver sa najlepšie darilo Hruškovi, ktorý sa s 273 bodmi umiestnil na 12. mieste. Na súbežných pretekoch v Prešove v konkurencii desiatich družstiev zvíťazila trojica Imrich, Lučkay a Seman, ktorá si na konto pripísala 1147 bodov. V súťaži jednotlivcov skončil Lučkay s 390 bodmi na medailovom 2. mieste.

Na kvalifikačných pretekoch vo viacboji v Michalovciach si trojica železiarov v zložení Brugoš, Hruška, Krankus vybojovala 3. mieste. V streľbe z pištole, zo samopalu, z bojovej pištole, z malorážky a v hode granátom si na konto pripísali 1543 bodov. Na 5. mieste s 1498 bodmi skončilo druhé družstvo USSK v zložení Imrich, Lučkay, Seman. Z jednotlivcov skončil Brugoš výkonom 404 b. na 7. mieste.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...