Vyhľadávanie:

Stretneme sa na budúcu sobotu v Medzeve

Stretneme sa na budúcu sobotu v Medzeve

Rodiny športujú sa blíži

Obľúbené podujatie Rodiny športujú sa blíži. Medzev privíta pohybu chtivých košických oceliarov a ich blízkych už na budúcu sobotu, 16. augusta. "Všetci veríme, že nám počasie bude priať a že si chvíle aktívneho oddychu, radosti zo súťaženia, ale aj hier a zábavy dosýta užijeme. Na podujatie je už všetko pripravené, a to vrátane športovísk, na ktorých si budú súťažiaci merať svoje sily vo futbale, volejbale, stolnom tenise, kolkoch či v hode šípkami. Pripomíname, že registrácia sa začína o pol deviatej ráno a športové súťaže už o 9.30 hodine. Chceme v tejto súvislosti súťažiacich v jednotlivých športoch, najmä futbale a stolnom tenise, požiadať, aby boli dochvíľni, pretože v prípade, že sa do stanoveného času nezaregistrujú, budú zo súťaží vylúčení," upozornila Marianna Belušková z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy, ktorý akciu organizuje.

Zaujímavý program je pripravený aj pre tých, ktorí sa do športových zápolení nezapoja. Okrem rôznych hier a súťaží, poradenstva v oblasti zdravia, atrakcií pre malých i veľkých, to budú aj ukážky prvej pomoci, dva workshopy zamerané na tanec a prácu s loptou, či ďalšie zábavno-náučné disciplíny, ktoré pripravujú členovia Slovenského skautingu 68 zboru Biele vrany Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...