Vyhľadávanie:

Stretnime sa v prvú júnovú sobotu v ZOO

Stretnime sa v prvú júnovú sobotu v ZOO

Ak odstavíte auto v meste, na oslavy Dňa detí vás odvezie kyvadlová doprava

Chcete prísť osláviť MDD s deťmi do ZOO a váhate, či sa dopraviť autom alebo autobusom?

BEZ AUTA,BEZ STAROSTÍ

Okrem pravidelnej autobusovej linky č. 29 bude do ZOO premávať aj špeciálna kyvadlová doprava v čase od 11.30 do 14.30 hod. v cca sedemminútových intervaloch. Prvá zastávka bude na parkovisku na Námestí Osloboditeľov (oproti VŠZP), kde budete môcť svoje auto nechať bezplatne zaparkované. Aby ste boli v ZOO čo najrýchlejšie, autobus bude stáť len na troch vybraných zastávkach (Železničná stanica, Jumbo centrum a OD Mier). Samozrejme, dopravíme vás aj naspäť. Zo zastávky ZOO Košice odíde prvý autobus o 15.30 a posledný o 18.30 hod.

MDD - TANEČNÁ PÁRTY

Obrázok akrobata tuleňa, dobrá zábava, prekvapenia... To všetko sme vám v minulom čísle predstavili ako symboly tohtoročných osláv Medzinárodného dňa detí. Aby sme vás dlho nenapínali, prezradíme vám o programe viac.
Moderovať, a možno aj tancovať, bude všetkým dobre známy Marián Čekovský. Tancovať, a možno aj moderovať, bude možno nie všetkým známy, ale o to roztancovanejší, Milan Plačko. Spolu so svojou tanečnou školou určite zaujme všetky deti, ktorým sa latinsko-americké tance páčia a ktoré majú chuť si ich vyskúšať. Starší sa určite radi započúvajú do piesní skupiny ABBA a vychutnajú si vystúpenie víťazov súťaže Talent Night v kategórii tanec Richarda Szilágyiho a Silvie Kozákovej. V programe si nájdu svoje i menšie deti. Čaká na nich divadelné predstavenie Tri prasiatka a tancovanie na pódiu v maskách ich obľúbených zvieratiek, ktoré im, samozrejme, poskytneme. Dáme im aj možnosť zasúťažiť si na "skákacích" loptách, či v hode loptičiek na terč. Dievčatá sa určite potešia vlasovému štúdiu a maľovaniu na tvár. Chlapci zasa neodolajú autogramiáde hokejistov HC Košice, jazdeniu na koňoch a poníkoch. Pre súťažechtivých pripravíme aj vedomostný test. Ale nebojte sa, v tento sviatok by sme určite vaše ratolesti nezavalili príkladmi z matiky! Ak správne odpovedia na pár otázok o tanci, budú mať možnosť získať pekné ceny.

V budúcom čísle vám prinesieme viac informácii o nových stánkoch s rýchlym občerstvením, ktoré pre vás pripravujeme spolu s U. S. Steel Services. Môžete sa tešiť aj na novinky zo ZOO, predstavíme vám štyroch hokejistov HC Košice a súťaže o pekné ceny.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...