Vyhľadávanie:

Stretnutia s jubilantmi už o mesiac

Stretnutia s jubilantmi už o mesiac

Stalo sa už tradíciou, že sa vedenie U. S. Steel Košice stretáva sa svojimi zamestnancami, ktorí v danom kalendárnom roku dovŕšia pracovné jubileum – 30, 35, 40 a 45 odpracovaných rokov vo fabrike. Inak tomu nebude ani v tomto roku. Stretnutia, na ktoré budú pozvaní jubilanti spoločne so svojimi partnermi, sa uskutočnia za účasti zástupcov vedenia spoločnosti a odborovej organizácie v DoubleTree by Hilton, Hlavná 1, v Košiciach.

Každý jubilujúci zamestnanec dostane na slávnostnom večere pamätnú plaketu a ďakovný list od prezidenta spoločnosti. Zamestnanci, ktorí odpracovali v hute 40 a 45 rokov, získajú navyše ocenenie v podobe náramkových hodiniek. Pre účastníkov stretnutí je pripravený kultúrny program, v ktorom vystúpi skupina Drišľak a do tanca bude jubilantom hrať hudobná skupina Atlantic.

Stretnutia sa uskutočnia v týchto termínoch:

14. októbra 2016 – úseky vedenia spoločnosti, divízne závody Zušľachťovne a obalová vetva a Expedícia,

28. októbra 2016 – divízne závody Koksovňa, Vysoké pece, Oceliareň a úsek Spoľahlivosť zariadení,

11. novembra 2016 – divízne závody Doprava, Energetika, Mechanika a Údržba,

25. novembra 2016 – divízne závody Teplá valcovňa, Studená valcovňa, Radiátory a rúry, dcérske spoločnosti U. S. Steel Košice – RMS, Labortest, Services a SBS.

Podujatia sa začínajú prezentáciou účastníkov o 17.30 hod. Všetkým oslávencom budú zaslané na ich adresy pozvánky, súčasťou ktorých bude aj informácia o spôsobe prevzatia vstupeniek. Vstup na stretnutie bude možný len na základe vstupenky.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...